English Deutsch Italian Spanish Portuguese France Netherlands Japanese Russia

Ideal solution to convert AVCHD to MP4

avchd to mp4 converter

Is er een prachtig hulpmiddel om mij te helpen om te omzetten AVCHD naar MP4? Natuurlijk, er is. Beste AVCHD naar MP4 Converter is geen twijfel over het juiste antwoord voor de fans van HD-camerasysteem van Canon en Sony Panasonic JVC HD camera.

Met een dergelijk AVCHD naar MP4 Converter bij de hand, het omzetten van alle moeite van AVCHD naar MP4 is verwijderd. Het kan niet alleen AVCHD converteren naar MP4 met de beste kwaliteit, maar ook kan converteren AVCHD naar AVI, WMV, DVD, MPEG, etc met een uitstekende kwaliteit en super hoge snelheid.

Preview, foto's vastleggen, evenals batch conversie worden allemaal ondersteund! U bent ook vrij om te trimmen, bijsnijden, voeg watermerk en pas gevolgen als je wilt. Kom op om een keer te proberen en u zult dit AVCHD graag aan MP4 Convertor! Heb een keer te proberen! Mis deze geweldige keuze!

Free trial (37.94M)

If you are using Apple Mac OS X, please download AVCHD to MP4 Converter for Mac

Screenshot of AVCHD to MP4 Converter

convert avchd to mp4

Hoe te converteren naar MP AVCHD?

Om te converteren naar MP4 AVCHD, moet u het downloaden van de beste AVCHD naar MP4 Converter na de "Gratis proberen" link hierboven. Dan kunt u deze intuïtieve AVCHD gemakkelijk meester MP4 Converter.

step 2 Voeg een of meer bestanden in dit AVCHD AVCHD naar MP4 Converter door te klikken op de knop "Add". Dan zie je de algemene informatie van de toegevoegde video in het hoofdmenu. U kunt gebruik maken van de knoppen onder het hoofdmenu naar de lijst met bestanden aan te passen indien nodig.

step 3 Klik op de pijl onder "Format" en u kunt een open raam, waarin meervoud video en audio formaten zijn voor u om te kiezen te zien. Selecteer de MP4-formaat onder "gemeenschappelijk Video" als output formaat. Klik vervolgens op de "map" pictogram onder "Output" om de output map.

step 4 Druk op "Edit" knop om de editor-venster. Hier kunt u bewerken van video naar het output bestand aanpassen naar je zal doorgaan van het omzetten van AVCHD naar MP4.

step 5 Nadat u alle voorbereidingen, kunt u beginnen te omzetten AVCHD nu met de MP4 "Converter"-knop. Batch-conversie wordt ondersteund om de conversie snelheid Quicken en de wachttijden te verminderen.

Ok, nu heb je meer over deze AVCHD bekend MP4 Converter. Kom op om het te proberen op je eigen en je zal meer vinden verrassen met deze prachtige AVCHD aan MP4 Convertor!

Free trial(18.47M)