English Deutsch Italian Spanish Portuguese France Netherlands Japanese Russia

How to Convert MOV to iPad

Hoe te omzetten MOV naar iPad? best MOV naar iPad is uw best helper, die gemakkelijk kan omzetten MOV naar iPad van hoge kwaliteit en hoge conversie snelheid. best MOV naar iPad Converter kunt u gratis MOV converteren naar iPad en bewerken van video voor het genot gratis. Gelet best aan Converter MOV iPad, heb je ook alle video-en audio op uw iPad zowel voor het brede scala aan video-en audioformaten input.

mov to ipad converter

Naast het omzetten MOV naar iPad, MOV naar best iPad Converter ondersteunt ook op DVD en Blu-ray te zetten om ook iPad. Het kan direct rippen blu-ray discs, beschermde dvd's, standaard-dvd's, Blu-Ray / DVD-map en beeld van DVD ISO-bestand zonder de hulp van een decryptie-software.

best MOV naar iPad Converter Ook kunt u uw favoriete video's en films te genieten op meervoud apparaten naast iPad, zoals iPod, iPhone, GPhone, Blackberry, 3G-telefoon, Nokia, Sony Ericsson, Apple TV, Creative Zen, Archos, PSP, enz .

best MOV naar iPad Converter steunt ook u tot senior-instellingen te maken voor een betere versie van effecten, editing-functies van toepassing zijn op uw unieke video creat, batch converteren MOV naar iPad en zo verder. Kom op gratis te downloaden aan Converter MOV iPad en MOV om te zetten in iPad zelf!

Free trial (32.99M)

Tips: If you are using Apple Mac OS X, please download from MOV to iPad Converter for Mac

convert mov to ipad

hd converter Gids op hoe te om MOV om te zetten in iPad

Wanneer u dit probeert te MOV Converter iPad, zult u vinden wat een fantastische conversie tool is om MOV om te zetten in iPad! Alle functies die u nodig hebt staan voor u klaar om MOV om te zetten in iPad, MOV bestanden bewerken, video-instellingen aanpassen, enz. Wat u moet doen is gratis te downloaden naar MOV Converter iPad en Volg de aanwijzingen hieronder volgen, zul je je de formaten geconverteerd iPad met een uitstekende kwaliteit van beeld en geluid.

step1 Input MOV videobestanden

Klik op de "Add Video" knop en selecteert vervolgens de video bestanden van de browse-venster. De basisinformatie van de toegevoegde bestanden worden weergegeven in het bestand van deze lijst aan Converter MOV, iPad, zoals naam, duur, getrimd Lengte en doelbestand.

step 2 Aanpassen output formaten

Onder "Format" en "Output", kunt u respectievelijk Selecteer het juiste formaat en iPad doelmap.

step 3 Edit video als je wilt voordat het wordt omzetten naar MOV iPad

Om video bewerken, moet u controleren de exacte videobestand dat u wilt in de lijst met bestanden en klik op de knop 'Bewerken'. In het volgende venster voor het bewerken, bijsnijden kunt u video-, trim-video, voeg watermerk van tekst / video / image, video-effecten aan te passen, te vervangen audio en ga zo maar door.

step 4 Omzetten MOV naar iPad

Nadat alles klaar is, kunt u op de "Convert" knop om de omzetting van begin tot iPad MOV. Alle geconverteerde bestanden gemakkelijk worden gevonden wanneer u de "Open" knop klikt na de snelle conversie.

best MOV naar iPad Converter maakt het uitkomen dat je je video genieten op iPad zonder verlies van kwaliteit en bewerken van video volgens uw verzoek. Kom op gratis te downloaden aan Converter MOV iPad en begin nu uw aangename reis!

Free trial (32.99M)