English Deutsch Italian Spanish Portuguese France Netherlands Japanese Russia

PDF Editor for Mac

1. Add, modify, delete text in PDF.
2. Insert, crop, resize, move, delete images and graphics.
3. Convert PDF files to fully-formatted Word documents.
4. Markup, annotate PDF flexibly.
5. Read, edit PDF in any language.
6. Right-click to edit PDF content.

$49.95

buytrial

PDF Editor Mac

PDF Editor Pro for Mac

1. Make scanned PDF files editable and searchable with OCR (Optical Character Recognition).
2. View, edit native PDF in all languages.
3. Add and modify text and images easily within PDF files.
4. Export PDF to Word, Excel, PPT, EPUB, HTML, etc.
5. Markup, annotate PDF flexibly.

$99.95

buytrial

21th Century Best PDF to EPUB Converter

Wat als PDF wil mijn ebook te genieten op mijn iPad, iPod, iPhone, etc? Dan moet je de best PDF Converter aan EPUB, die u ondersteunt gemakkelijk naar PDF omzetten naar EPUB-formaat en vervolgens kijken naar de EPUB ebook over meervoud apparaten als u wilt.

convert pdf to epub

best PDF Converter aan EPUB torrent is is een standalone en efficiënte Adobe PDF Converter aan EPUB, die kunnen helpen u gemakkelijk PDF-formaat te omzetten naar EPUB met slechts een paar klikken.

Bovendien kan je al de inhoud van het PDF-bestand met behulp van de best PDF Converter aan EPUB, voor PDF Converter aan EPUB torrent kan omzetten PDF naar EPUB nauwkeuriger dan andere vergelijkbare instrumenten, die zonder enig verlies.

Specifieke instellingen om de output bestanden zijn beschikbaar in PDF best aan EPUB Converter, en je kunt ook tekst-en achtergrondkleur als je wilt voordat u start met het omzetten van PDF naar EPUB. Meervoud conversie soorten worden ook ondersteund! Kom op best gratis PDF downloaden naar EPUB Converter om een poging te hebben!

Free trial (263.23M)

Tips: If you are using Apple Mac OS X, please download PDF to EPUB Converter for Mac

pdf to epub converter

Wat is EPUB?

EPUB (kort voor elektronische publicatie), vervangt de Open eBook standaard, is ontworpen voor reflowable inhoud, wat betekent dat de tekst weer te geven kan worden geoptimaliseerd voor de specifieke weergave-apparaat gebruikt worden door de lezer van de EPUB-geformatteerde boek.

Wat kan deze PDF Converter aan EPUB voor u doen?

Een: Zet PDF om nauwkeuriger EPUB

best PDF Converter kan aan EPUB presever alle inhoud voor u tijdens het omzetten van PDF naar EPUB. Alle orignal inhoud worden bewaard door standaard omvat de items zoals hieronder.

1. tekst

2. lay-out

3. beelden

4. tabellen

5. hyperlinks

6. opmaak (aan jou)

 

Twee: convert gecodeerde PDF effectief EPUB

PDF aan de best torrent EPUB Converter ondersteunt naar PDF omzetten van beschermd bestand moeiteloos EPUB.

1. best PDF Converter ondersteunt de EPUB naar PDF omzetten met user-wachtwoord (die PDF te beschermen tegen kopiëren en printen) direct EPUB zonder het wachtwoord te kennen

2. PDF Converter aan EPUB torrent kun je een PDF eBooks omzetten met wachtwoord voor het openen (die ondersteunt PDF te beschermen tegen de opening) nadat u het wachtwoord om te zetten naar PDF EPUB en vervolgens de omzetting zal eenvoudig en snel worden gestart.

 

Drie: geniet van de geconverteerde bestanden op meervoud apparaten

best PDF Converter ondersteunt de EPUB naar PDF omzetten naar formaten EPUB en vervolgens kunt u uw geconverteerde ebook over meervoud apparaten te genieten, zoals de volgende lijst laat zien.

1. Apple iPad (met behulp van iBooks)

2. iPhone en iPod Touch (met behulp van Lexcycle Stanza, zweefvliegtuig of iBooks op Ios 4.0)

3. Sony Reader

4. Android-apparaten (met behulp van WordPlayer, fbreader, Aldiko)

5. Barnes & Noble hoekje

6. Hanlin eReader

7. BeBook

8. Bookeen Cybook Gen3, Cybook Opus

9. iRex Digital Reader 800, 1000

10. Pocketbook Reader

11. Ctaindia's eGriver Ebook reader

 

Vier: ondersteunt batch, gedeeltelijke en rechts-klik conversie modi

1. Batch omzetten van PDF naar EPUB: best PDF naar EPUB Converter kunt u PDF-bestanden toe te voegen tot 200 en dan batch te omzetten naar EPUB met bliksem snelheid.

2. Gedeeltelijke PDF omzetten naar EPUB-formaat: PDF naar EPUB Converter torrent kan ook helpen je gewoon de juiste pagina's je nodig hebt om EPUB en zo zal het aanzienlijk bespaart u tijd en vereenvoudigen van het conversieproces te zetten.

3. Rechts-clcik PDF omzetten naar EPUB: best PDF naar EPUB Converter ondersteunt u met de rechtermuisknop op het PDF-bestand naar PDF omzetten naar shorcut EPUB. Selecteer "Toevoegen aan snelmenu" inschakelt wanneer u het programma installeert, dan klik met de rechtermuisknop op een PDF-bestand en klik op "Convert PDF met AnyBizSoft aan EPUB" in het snelmenu kunt u snel PDF omzetten naar EPUB zonder om te beginnen de belangrijkste interface .

 

Vijf: bieden flexibele Opties instellen om uw vraag te voldoen

1. PDF aan de best EPUB Converter ondersteunt u lettergrootte, kleur van het lettertype aanpassen, en de achtergrondkleur in de output file.

2. U bent vrij om te kiezen of u de hyperlinks, afbeeldingen of geen gebruik maken van de best PDF Converter aan EPUB behouden.

3. Selecteren of u originele pagina's als hele beelden in EPUB eBooks of niet (voor het bijhouden van ingewikkelde lay-out en opmaak te slaan) met de best PDF Converter aan EPUB.

More Features of PDF Converter free download:

1. best PDF Converter ondersteunt de EPUB om input Adobe PDF 1,0 tot 1,7 formaten (. pdf) aan de uitgang van de standaard EPUB-formaat (. EPUB).

2.Wat best PDF Converter aan EPUB, kunt u gemakkelijk PDF omzetten naar EPUB met snelle snelheid en eenvoudige stappen.

3. De ondersteunde talen van PDF-bestand kan worden Engels, Turks, Thais, Latijn, Koreaans, Grieks, Cyrillisch, Arabisch, Japans en Chinees.

System Requirement of PDF Converter:

  • OS Supported:Windows 7/XP/Vista/2003 32bit
  • Minimum Hardware Requirements: 500 MHz processor, 256 MB Memory, 15 MB hard disk space
Free trial (263.23M)