English Deutsch Italian Spanish Portuguese France Netherlands Japanese Russia

Free Download MTS Video Converter

Onlangs op een aantal forums vind ik meer en meer mensen willen MTS bestanden te converteren naar AVI, FLV, WMV, MPEG, MOV, DVD, MPG, MP4, 3GP, etc. Hoewel veel software geleverd aan ons, ik vind de meeste van staal MTS Video Converter zijn geen professionele mts in het converteren van bestanden. Na het uitproberen van alle MTS Converters geproduceerd door verschillende studio's, eindelijk Ik vind dit Pavtube MTS Converter is de beste MTS Video Converter en het ondersteunt ook gratis tiral. Dus schrijf ik het artikel voor AVCHD-camcorder eigenaar die zijn seaching MTS Video Converter converteren mts bestanden.

OPMERKING: Wat is MTS? MTS is de extensie voor de AVCHD-video formaat dat wordt gebruikt in veel nieuwe digitale camcorder van Canon, Sony en Panasonic.

mts video converter

Pavtube MTS Video Converter is nu beschouwd als de beste conversie software MTS bestanden die rauw worden AVCHD-video's opgenomen met AVCHD-camcorders Sony, Panasonic, Cannon en andere HD-camcorders op algemene video en audio formaten zoals FLV, AVI, MP4, MPEG converteren,

MTS Video Converter ondersteunt om videobestanden afspelen op draagbare spelers zoals de iPad,ipod iPhone, PSP, Zune, Apple TV, Xbox 360, Creative Zen, iRiver, Pocket PC, PDA, mobiele telefoon en etc.

Free trial(18.49M)

Als u gebruik maakt van Apple Mac OS X, kunt u downloaden vanaf MTS Converter for Mac

Screenshot of Pavtube MTS Video Converter:

convert mts files

Pavtube MTS Video Converter is een makkelijk te gebruiken programma dat slechts enkele klikken nodig om de omzetting met super conversie snelheid en minimale kwaliteit verlies afwerking. Wat meer is, het ondersteunt verschillende formaten en meerdere spelers. De volgende gaat over het mts bestanden converteren naar avi stap voor stap:

Gratis downloaden MTS Video Converter setup-bestand. Vervolgens dubbelklik op het installatiebestand om de installatie te beginnen.

Klik op de knop Toevoegen om de MTS videobestanden te importeren.

mts converter

AVI HD Video (. avi) als de output formaat. Ondertussen zijn wij ook senior instellingen over de output-bestanden voor de ervaren gebruikers.

convert mts files

op Converteren knop om te zetten mts bestanden naar avi.

Na slechts vier stappen, krijgen we de geconverteerde avi files.Then het tijd is voor ons de video bestand te genieten.

AVC HD video camcorders ondersteund door de poerful MTS Video Converter:

HD Video Cameras
AVCHD Format
HD Videos on
Panasonic AG-HSC1U
1440x1080i
SD memory card, 40Gb hard drive, 3CCD, Professional features
Panasonic HDC-DX1
1440x1080i
Mini-DVD, 3CCD
Panasonic HDC-SD1
1440x1080i
SD memory card, 3CCD
Panasonic HDC-DX3
1920x1080i
Mini-DVD, 3CCD
Panasonic HDC-SD3
1920x1080i
SD memory card, 3CCD
Panasonic HDC-SD5
1920x1080i
SD memory card, 3CCD
Panasonic HDC-SD9
1920x1080i
SD memory card, 3CCD
Canon HR10
1440x1080i
Mini-DVD, CMOS
Canon HG10
1440x1080i
Hard drive, CMOS
Canon HF10
1920x1080i/p
Memory card, CMOS
Sony HDR-CX6, CX7
1440x1080i
MemoryStick, CMOS
Sony HDR-SR1, SR5, SR7, SR8
1440x1080i
Hard drive, CMOS
Sony HDR-UX5, UX7
1440x1080i
Mini-DVD, CMOS
Sony HDR-SR11, SR12
1920x1080i
Hard drive, CMOS

Nu is het nodig om de video meer individuatie te maken met de krachtige MTS Video Converter. Aangezien de beste MTS Video Converter kan Pavtube MTS Converter ook worden gebruikt om video-bestanden bewerken meter vrij met inbegrip van gewas-, trim-, effect, tekst / beeld / video watermerk, audio vervangen en zo verder.

Het volgende is over de details hoe mts video bestanden te bewerken als we nodig hebben.

Crop mts video: tot gewas het deel van het beeld dat we met MTS Video Converter willen

convert mts

Trim mts video: op houtwerk aan de duur van de video moeten we door het vaststellen van de start van de tijd en het einde van de tijd met MTS Video Converter.

free mts video converter

Watermark video: Klik op de knop "tekst Watermark" of "Image / Video Watermark" om te komen tot het watermerk bewerken venster.

free download mts video converter

Effect mts video: aanpassen van de effecten door de aanpassing van de volgende parameters helderheid, contrast, verzadiging, Effect, Volume en Deinterlacing met de beste Convert MTS bestanden.

convert mts to avi

Audio Vervang: klik op de knop "Audio Vervangen", vink "Enable" optie, dan druk op de knop Bladeren en selecteer het audiobestand we wan te vervangen

mts to avi

Na al het proces van het bewerken en converteren mts bestanden, krijgen we de laatste video-bestanden die we willen. Nu ik geloof dat u een expert bent alreay breken uit de buurt van een groene hand in hoe mts bestanden te converteren.

Vanaf de dag dat ik weet dat de krachtige functies van de beste MTS Video Converter, heb ik met mijn mooie Panasonic HDC-SD9 en de Pavtube MTS Video Converter in de hand naar mijn video overal en altijd genieten.

Free trial(18.49M)