English Deutsch Italian Spanish Portuguese France Netherlands Japanese Russia

Best way to convert TS video files

ts video converter

Om te omzetten bestanden TS, TS beste Video Converter is de ideale tool, die gemakkelijk kan u helpen bij TS omzetten van alle populaire Sony, Cannon, TS en JVC camera's zoals JVC Everio GZ-HD40 veel sneller dan andere vergelijkbare tools vanwege zijn geavanceerde codering technologie. beste TS Video Converter ondersteunt torrent meervoud de uitgang van de formaten en kan TS omzetten naar avi, mov, mp4, dvd, mpeg en ga zo maar door met uitstekende kwaliteit van beeld en geluid.

beste TS Video File Converter ondersteunt u preview video, foto's en vastleggen schat batch omzetten TS bestanden aanzienlijk te sparen uw tijd en energie. Bovendien, beste TS Video Converter steunt ook u aan uw video te genieten op alle populaire apparaten, zoals iPad, iPod, iPhone, PSP, Zone, Apple TV en ga zo maar door. Kom op beste gratis downoad TS Video Converter om een keer te proberen!

Opmerking: "TS" is de afkorting van Transport Stream (in high definition). Het is een communicatieprotocol voor audio, video en data dat genoemd wordt in MPEG-2, deel 1, Systems (norm ISO / IEC 13818-1). TS bestanden zijn wijd verspreid op het internet (meestal gesplitst) opname-profielen van HDTV-uitzendingen.

Free trial (18.82M)

Tips: If you are using Apple Mac OS X, please download TS Video Converter for Mac

Screenshot of TS Video Converter reviews :

convert ts

hd converter Hoe TS files te omzetten?

Het is echt makkelijk voor u om TS files te omzetten naar DVD, MPG, MP4 en andere populaire videoformaten met de beste TS Video Converter. Nadat u de beste start TS Video Converter kunt u de onderstaande gids om TS files te omzetten op een effectieve manier.

Stap 1: imput TS files

U kunt de TS-bestanden rechtstreeks in de beste TS Video Converter of klik op de knop "Add" om de bladeren te openen en selecteer vervolgens de TS bestanden toe te voegen om in te loggen

convert ts files

Stap 2: Aanpassen output formaat

Klik op de down-arrow onder "Format" op het juiste formaat u wilt selecteren. Als u wilt TS omzetten naar MP4, kunt u de "H264 Video (. Mp4)" als de output formaat.

how to convert ts video

Stap 3: Zet TS files

Druk op de "Convert" knop en u kunt de conversie eenmaal beginnen. beste TS Video Converter kan bekeerling TS-bestanden te versnellen van de omschakeling proces.

What other attractive functions does best TS Video Converter provide?

Versatitle editing functies:

1. Met behulp van de beste TS Video Converter, kan je een platform om versatitle personal edition te maken op uw TS files en dus de output van de exacte bestanden naar uw behoefte te voldoen.

Watermerken: beste TS Video Converter biedt drie manieren van watermerk voor u, waarmee u tekst kunt toevoegen watermerk, image / video watermerk aan uw wil.

2. Realiseren: Met de beste TS Video Converter kunt u ook video-effecten aan te passen door middel van aanpassing van de helderheid, contrast en verzadiging en de toepassing van de effecten modi verstrekt.

Audio vervanging: U kunt ook audio te vervangen om de output-bestanden te maken van de video-output meer interessant.

Bijsnijden: Met de video bijsnijden functie kunt u zich te ontdoen van de ongewenste regio en de output scherm meer geschikt voor uw apparaten.

3. Meervoud verpersoonlijkingsfuncties

Aanpassen Audio / Video-instellingen: de beste TS Video Converter kunt u hoge instellingen doen aan de uitgang van de bestanden, met inbegrip van Auido instelling als kanaal, monster, bitrate, codec en video-instellingen, zoals codec, framerate, bitrate en de grootte van betere versie effect.

Aanpassen bestanden samenvoegen: Als u wilt de TS-bestanden te bekijken als een geheel een chapter om de video te genieten zonder onderbreking, kunt u controleren "samenvoegen in een bestand" om te werken de functie samenvoegen voordat u begint met TS files te omzetten met behulp van de beste TS Video Converter.

Kom op beste gratis te downloaden TS Video Converter en hebben nu een leuke ervaring!

Free trial(18.47M)